Skip to main content

Samenwerking

Bij phbm geloven wij sterk in de kracht van samenwerking. Een project zonder goede samenwerking betekent dat niet alle kansen zijn benut. Samenwerken betekent voor ons écht samenwerken, waarbij vertrouwen de basis vormt. In het thema samenwerken ontwikkelen wij ons continu door elkaars kennis en expertise te benutten. Hiermee versterken wij zowel phbm als onze klanten!

Werkplezier en succesvolle projecten
Samenwerken neemt verschillende vormen aan, maar één ding staat vast: als individu kom je niet ver zonder samen te werken. Wat je drijfveer ook is, wij geloven dat samenwerking essentieel is om duurzame vooruitgang te boeken. Binnen het thema samenwerking weten onze collega’s elkaar goed te vinden op dit gebied. Stuk voor stuk zijn we samenwerkers die altijd opzoek zijn naar verbinden. Met een persoonlijke benadering, ambitie en ontwikkeling dragen we dit uit naar onze samenwerkingspartners. Door bewust te zijn van ieders behoefte en kwaliteiten en tegelijkertijd oprechte belangstelling te tonen ontstaat er echte samenwerking. Dit leidt vanzelf tot meer werkplezier en succesvolle projecten.

Hoe creëren wij waarde

Om onze visie op samenwerken over te brengen bij onze klanten en tussen opdrachtgever en opdrachtnemer hebben wij diverse middelen waarmee wij verder kijken dan alleen het resultaat.

Project Start-ups (PSU) en Project Follow-ups (PFU)
Wij faciliteren Project Start-ups (PSU) en Project Follow-ups (PFU) op een manier waarbij de mens centraal staat, het gaat over de persoon, wij bepalen samen de gemeenschappelijke doelen.

Samenwerkingsmonitor
Daarnaast zetten wij onze samenwerkingsmonitor in om te waarborgen dat er aandacht en energie naar de samenwerking blijft gaan gedurende een project. Een model op basis van Lencioni waardoor wij alles bespreekbaar maken, voorkomen dat je alleen maar operationeel bezig bent, halen elkaars belangen op en werken aan de samenwerking door het faciliteren van het moeilijke gesprek. Het hele project aandacht en tijd voor de samenwerking.

Bij phbm is vooruitstrevende samenwerking de kern van al onze werkzaamheden. Het is verankerd in onze organisatie.

Werk bij ons

Werk bij ons

Werk met ons

Werk met ons