Skip to main content

Over ons

Hoe realiseer je geslaagde projecten? Door de mens centraal te stellen in alles wat je doet. Projecten worden immers door en voor mensen gecreëerd. Naast vakinhoudelijke kennis, investeren we veel tijd en energie in persoonlijke ontwikkeling. Leiderschap, noemen we dat.

Om geïnspireerd te blijven en steeds de juiste adviseurs voor onze klanten in te kunnen zetten, zorgen wij voor een werksfeer waarin respect voor elkaar en plezier in het werk voorop staan. Wij hebben elk onze eigen kwaliteiten en vullen elkaar aan met onze kennis en ervaring.

Groeien

Naast dat onze adviseurs bij opdrachtgevers over de vloer komen, zorgen we ervoor dat er minimaal één dag in de twee weken overblijft voor kennisopbouw en kennisoverdracht. Wij stimuleren elkaar en dagen elkaar uit om zelf na te denken over welke richting wij op willen groeien.

Wij halen het beste uit iedereen naar boven en dragen met passie en enthousiasme bij. Van daaruit gaan we de verbinding aan met anderen: met onze collega’s, met onze projectpartners, met onze klanten.

Onze kernwaarden

Mens Centraal
De mens centraal zetten. Het is makkelijk gezegd, wij doen het ook echt. Iedere dag. Gaat het goed met phbm’ers, dan gaat het goed met phbm en goed met onze klanten. Door de mens centraal te zetten verbinden wij phbm’ers aan ons. Zij die het óók belangrijk vinden om vanuit de mens te werken.

Persoonlijke ontwikkeling
Als phbm’ers zich ontwikkelen, ontwikkelt phbm in rap tempo mee. Dat is ons geloof. We bieden ruimte om te ontwikkelen en te ondernemen. phbm’ers zijn bereid steeds weer de spiegel voor te houden en verder te werken aan zichzelf.

Samenwerken
Met elkaar is werken het leukst. Samen is bij ons echt samen. We kunnen niet anders. We geloven in gelijkwaardigheid. Iedereen is onderdeel van het geheel en alleen samen krijgen we de klus geklaard.

Altijd veilig
Wij staan voor een veilige omgeving. Veilig om te leren, veilig om open te zijn en veilig om mee te doen. Dat betekent niet dat alles goed is. Dat betekent dat we altijd respectvol en met gevoel met elkaar omgaan.

Gezonde groei
Wij groeien als bedrijf. Dat vinden we fijn, maar is geen doel op zich. Als wij groeien hebben we meer impact om Nederland een stukje mooier te maken.

Werk bij ons

Werk bij ons

Werk met ons

Werk met ons