Over ons

Hoe realiseer je geslaagde projecten? Door de mens centraal te stellen in alles wat je doet. Projecten worden immers door en voor mensen gecreëerd. Naast vakinhoudelijke kennis, investeren we veel tijd en energie in persoonlijke ontwikkeling. Leiderschap, noemen we dat.

Om geïnspireerd te blijven en steeds de juiste adviseurs voor onze klanten in te kunnen zetten, zorgen wij voor een werksfeer waarin respect voor elkaar en plezier in het werk voorop staan. Wij hebben elk onze eigen kwaliteiten en vullen elkaar aan met onze kennis en ervaring.

Groeien

Naast dat onze adviseurs bij opdrachtgevers over de vloer komen, zorgen we ervoor dat er minimaal één dag in de twee weken overblijft voor kennisopbouw en kennisoverdracht. Wij stimuleren elkaar en dagen elkaar uit om zelf na te denken over welke richting wij op willen groeien.

Wij halen het beste uit iedereen naar boven en dragen met passie en enthousiasme bij. Van daaruit gaan we de verbinding aan met anderen: met onze collega’s, met onze projectpartners, met onze klanten.

De mens centraal

De gebruiker centraal
Wij creëren projecten waarbij de eindgebruiker centraal staat. Projecten waar onze samenleving om vraagt en die betaalbaar en duurzaam zijn. In een tijd waarin technologische vooruitgang en complexe structuren een steeds belangrijkere rol spelen, blijft de menselijke maat belangrijk. Zo kunnen wij werkelijk een bijdrage leveren aan onze samenleving.

Onze klanten centraal
Samenwerken leidt tot succes. Wij geloven in een manier van samenwerken waarbij de klant centraal staat en waarbij we rekening houden met elkaars belangen en uitdagingen. Door mensen in bouwprocessen en bedrijfsprocessen centraal te stellen, worden alle aspecten beheersbaar. Projecten worden én op tijd én binnen het budget én met de gewenste kwaliteit én in samenhang met de omgeving afgerond. Wij zijn pas tevreden als onze klanten blij zijn.

Ontwikkeling centraal
Wij blijven ons altijd ontwikkelen. Wij benutten onze capaciteiten optimaal, omdat wij de ruimte krijgen om onze passie verder te ontwikkelen. Met betrokkenheid en enthousiasme lossen wij elk probleem op.

Onze kernwaarden

Bewust
Wij zijn bewust. Bewust van onszelf en onze rol. Door het maken van bewuste keuzes, leveren wij inzichten en oplossingen voor onze klanten.

Betrokken
Wij zijn betrokken. Betrokken bij collega’s, betrokken bij het project, de mensen en de organisatie. Maar bovenal betrokken bij het gewenste resultaat voor onze klanten.

Betrouwbaar
Wij zijn betrouwbaar. Wij communiceren duidelijk en maken waar wat wij beloven.

Werk bij ons

Werk bij ons

Werk met ons

Werk met ons