Skip to main content

Werk bij ons

phbm is een ambitieus adviesbureau dat actief is in de infrastructuur en openbare ruimte. Bij ons werk je zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers aan mooie projecten in infrastructuur en openbare ruimte . Door je inhoudelijke expertise te verbinden met een mensgerichte aanpak, maak je het verschil in onze uitdagende projecten. Samen zorgen we voor een prettige werksfeer waarin interesse in elkaar en plezier in het werk voorop staan. In deze inspirerende omgeving geeft phbm jou de handvatten om jezelf maximaal te kunnen ontwikkelen op persoonlijk én op vakinhoudelijk gebied.

Bekijk hier de hele video’s van Daan en Susan

Creeër je eigen baan

Wij geloven dat ieder persoon in staat is om zijn eigen baan te creëren. Een functiebeschrijving met taken en verantwoordelijkheden is hooguit het vertrekpunt van de samenwerking en zegt iets over de verwachtingen. Door het gesprek aan te gaan en je zelf te laten zien maak je je baan en opdracht passend op jouw eigen wensen en ambities.

Ieder persoon kan meerdere rollen en type opdrachten vervullen. Daarom hebben wij eigenlijk maar 1 functie, namelijk die van samenwerker. Dit vanuit het geloof dat samenwerking de sleutel is tot succes. Als jij in minimaal één van onze thema’s gelooft en bij wilt dragen om Nederland een stukje mooier te maken stuur dan een open sollicitatie.

Als je eerst even wilt bellen dan mag dat uiteraard ook.
Bel 020-6693220 en vraag naar Annelies Rijstenberg of Roel van der Weerd.

Samenwerken is topsport

Binnen phbm ben je een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Samen met je collega’s werk je namelijk aan de toekomst van phbm. Veel collega’s zijn dan ook een dag per week op ons kantoor te vinden om aan hun opdrachten, hun eigen ontwikkeling of de ontwikkeling van phbm te werken.

Wij hebben altijd aandacht voor elkaar. Bijvoorbeeld in de vorm feedback of een luisterend oor als je iets persoonlijks wilt delen. Door onze samenwerking zorgen wij er ook voor dat je bij de klant nooit alleen staat. Je kan altijd hulp en ondersteuning krijgen van je teamleider of collega’s, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijk leiderschap. Groeien doen we immers samen.

Persoonlijke verbinding

Niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten hechten wij belang aan een sterke band met elkaar. phbm organiseert met regelmaat gezamenlijke activiteiten. Zo gaan we ieder jaar met alle collega’s een weekend weg om op een informele manier te werken aan phbm; onszelf en onze band met elkaar. Daarnaast borrelen we geregeld en hebben wij elk jaar een bbq en een gezellig kerstdiner dat je absoluut niet wilt missen. Warmte en gezelligheid kenmerken ons bedrijf. Samen willen wij deze vibe ook behouden én uitstralen. Daarnaast staan we voor een goede balans tussen werk en privé en flexibiliteit kenmerkt ons dan ook. Eigen uren indelen, thuiswerken, onbetaald verlof, alles behoort tot de mogelijkheden.

Jouw ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat bij phbm centraal. Wij willen samen met jou de beste zijn én blijven in ons vakgebied. Daarom investeren wij veel tijd aan kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens onze tweewekelijkse phbm-dagen werk je samen met collega’s om je vakinhoudelijke kennis te vergroten, om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, of om aan phbm te bouwen.

Om jouw ontwikkeling te faciliteren bieden wij je een persoonlijk opleidingsbudget van 3000 euro per jaar, dit mag je besteden aan opleidingsdoelen die jij zelf belangrijk vindt. Hoe je jezelf wilt ontwikkelen is aan jou en uiteraard ondersteunen wij je daarbij. Kiezen voor phbm is kiezen voor groei.

Een ambitieuze omgeving voor starters

phbm is altijd op zoek naar young professionals die bij ons willen groeien. Het enige wat we van jou vragen is enthousiasme, intelligentie en de ambitie om te groeien.

Wat krijg je daarvoor terug? Een baan waarin je vanaf de eerste dag van waarde bent in onze organisatie en projecten. Natuurlijk begeleiden we je hierin en dagen we je constant uit om stappen te zetten. Wij zorgen voor je benodigde (basis)opleidingen. Daarnaast investeren we in je persoonlijke ontwikkeling tijdens de tweewekelijkse phbm-dagen. Hier leer je hoe je jezelf als professional en adviseur presenteert.

Iedere starter wordt bij ons gecoacht door een ervaren adviseur. Met deze ondersteuning geven we jou de perfecte omgeving om een vliegende start te maken bij phbm en in ons vakgebied. Wil jij met ons meegroeien? Stuur dan een open sollicitatie.

Bij ons afstuderen

Wij bieden de kans aan studenten om hun afstudeeronderzoek bij ons uit te voeren en ons hiermee advies te geven over een actuele uitdaging in de infrastructuur. Als student krijg je bij phbm alle ruimte om je eigen invalshoek te bedenken.

Tijdens je onderzoek word je door ons begeleid en uitgedaagd. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en maak je in de praktijk mee hoe het is om te werken bij hét adviesbureau in de infrastructuur. Wil je bij ons afstuderen? Stuur dan een open sollicitatie.

Werk bij ons

Werk bij ons

Werk met ons

Werk met ons