Werk bij ons

Wij zijn een ambitieus adviesbureau in infrastructuur en mobiliteit. Bij ons werk je voor Opdrachtgevers en Opdrachtnemers aan mooie infrastructuurprojecten en mobiliteitsvraagstukken. Door je inhoudelijke expertise te verbinden met onze mensgerichte aanpak, maak je het verschil in onze projecten. Samen zorgen we voor een prettige werksfeer waarin interesse in elkaar en plezier in het werk voorop staan. In deze inspirerende omgeving kun je jezelf maximaal ontwikkelen op persoonlijk én op vakinhoudelijk gebied.

Jouw ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal; wij willen samen met jou de beste zijn en blijven in ons vakgebied. Daarom investeren wij veel tijd aan kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens onze tweewekelijkse phbm-dagen werk je samen met je collega’s op kantoor om je vakkennis te vergroten of te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

We bieden een persoonlijk opleidingsbudget van 3000 euro per jaar, dat je mag besteden aan opleidingsdoelen die jij zelf belangrijk vindt. Hoe je jezelf wilt ontwikkelen is aan jou, wij ondersteunen je daarbij. Kiezen voor phbm is kiezen voor groei.

Samenwerken is topsport

Naast je opdrachten ben je een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Samen met je collega’s werk je aan de toekomst van phbm. Veel collega’s zijn dan ook een dag per week op ons kantoor te vinden.

Wij hebben altijd aandacht voor elkaar. Bijvoorbeeld als je feedback nodig hebt of iets persoonlijks wilt delen. Door onze samenwerking zorgen wij er ook voor dat je bij de klant nooit alleen staat. Je kan altijd hulp en ondersteuning krijgen van je teamleider of collega’s, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Gemütlichkeit

Niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten hechten wij belang aan een sterke band met elkaar. We organiseren met regelmaat gezamenlijke activiteiten. Zo gaan we ieder jaar met het hele bedrijf een weekend weg om op een informele manier te werken aan phbm, onszelf en onze band met elkaar. Daarnaast borrelen we geregeld en wil je het jaarlijkse kerstdiner absoluut niet missen.

Diversiteit in ons team

Wij vinden het belangrijk dat we een diverse groep van adviseurs hebben. Daarom hechten wij veel waarde aan een gezonde mix van achtergronden, culturen, specialismen en projecten. Je wordt bij ons niet in een keurslijf geduwd. Wij laten je zijn wie je bent én we laten je dit optimaal benutten in je werk. Door de diversiteit in ons team kunnen wij voor ieder project een optimale invulling geven met de best passende mensen.

Een ambitieuze omgeving voor starters

Wij zijn altijd op zoek naar young professionals die bij ons willen groeien: van starter op de arbeidsmarkt tot professional. Het enige wat we van jou vragen is enthousiasme, intelligentie en de ambitie om te groeien.

Wat krijg je ervoor terug? Een baan waarin je vanaf de eerste dag van waarde bent in onze projecten. Natuurlijk begeleiden we je hierin en dagen we je constant uit om stappen te zetten. Wij zorgen voor je benodigde (basis)opleidingen. Daarnaast investeren we veel in je persoonlijke ontwikkeling tijdens de tweewekelijkse phbm-dagen. Hier leer je hoe je jezelf als professional en adviseur presenteert.

Iedere starter wordt bij ons gecoacht door een medior- of senior adviseur. Met deze ondersteuning geven we jou de perfecte omgeving om een vliegende start te maken bij ons en in ons vakgebied. Kiezen voor phbm is kiezen voor groei.

Bekijk onze vacatures

Bij ons afstuderen

Wij bieden de kans aan studenten om hun afstudeeronderzoek bij ons uit te voeren en ons hiermee advies te geven over een actuele uitdaging in de infrastructuur. Als student krijg je bij phbm alle ruimte om je eigen invalshoek te bedenken.

Tijdens je onderzoek word je door ons begeleid en uitgedaagd. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en maak je in de praktijk mee hoe het is om te werken bij hét adviesbureau in de infrastructuur.

Bekijk onze vacatures

Werk bij ons

Werk bij ons

Werk met ons

Werk met ons