Skip to main content

20 jaar phbm

Hoe ziet de wereld van infrastructuur en openbare ruimte er over 20 jaar uit? Zijn we nog met duurzaamheid bezig, of zijn we volledig duurzaam? Toen phbm, 20 jaar geleden begon als Pijlhove Bouwmanagement aan de Pijlhovestraat in Enschede was het thema Smart City totaal niet bekend.

We vieren met trots dit jaar ons jubileum! We zouden het heel leuk vinden als je dit met ons mee viert en nodigen je bij deze uit op:

2 november 2023 – 15.00 uur tot 18.30 uur

Programma:

Centrale Aftrap

Marcel Krikke, de oprichter van phbm, vertelt ons over phbm door de jaren heen maar geeft ook zijn visie over hoe onze branche er over 20 jaar uit ziet.

Keuze sessies (45 minuten)
Na deze aftrap heb je keuze om twee interactieve sessies bij te wonen
En zoomen we met jullie in over hoe het over 20 jaar is. Is duurzaamheid dan nog een thema of zijn we volledig duurzaam? Hoe ziet  de stad van de toekomst eruit? En welke vormen van samenwerking bestaan er? Zijn alle drie vragen die  tijdens de sessies behandeld worden.

– Samenwerken over 20 jaar
Sinds de Corona-periode is samenwerken in onze sector in een digitale stroomversnelling terecht gekomen doordat iedereen gedwongen vanuit huis moest werken. In de workshop bespreken we verschillende scenario’s over hoe samenwerken er over 20 jaar uit zou kunnen zien. Hoe zal AI zich verder ontwikkelen? Werken wij dan nog fysiek samen? In 20 jaar tijd kan er een hoop veranderen.

– Duurzaamheid over 20 jaar
Wat zie jij de komende 20 jaar als succes, of waar zie jij onze samenleving hopeloos in falen? We gebruiken de lessons learned en de successen uit het verleden om met elkaar in gesprek te gaan over hoe wij de impact van onze sector in de toekomst zien. De sessie inspireert en faciliteert om een visie voor een duurzame toekomst binnen gebiedsontwikkeling te creëren!

– Smart City over 20 jaar
Aan de hand van stellingen en een casus reizen we de toekomst van mobiliteit in. Welke waarden spelen mee bij het inrichten van het futuristische mobiliteitssysteem dat we presenteren? We laten je kennismaken met de verwevenheid van mobiliteit en ethiek en hoe bewustwording hiervan helpt om samen te werken aan een mooiere en duurzamere wereld. In deze workshop krijg je inzicht in de positie van verschillende actoren in de mobiliteitswereld en leer je mobiliteitsstrategiën versterken met een moreel kompas.

Praktische informatie en aanmelden:

2 november 2023, 15.00 uur -18.30 uur (inclusief borrel)
Locatie: Corpus, Oegstgeest

Kies er twee

Werk bij ons

Werk bij ons

Werk met ons

Werk met ons