Skip to main content

Project Follow Up Hogering Almere

Gebr. Van der Lee en de provincie Flevoland geloven dat een goede samenwerking leidt tot een goed project. Zij hebben een samenwerkingstool tot leven geroepen, hierin wordt aan de hand van verschillende onderdelen de samenwerking gemonitord. In tijden van Corona is een open communicatie soms lastig aangezien er niet op locatie wordt gewerkt. In juni 2020 heeft phbm een Project Follow Up gegeven voor de Opdrachtgever en Opdrachtnemer van het project Hogering.

Klant

Gebr. Van der Lee

Expertise

Project Follow Up (PFU)

Adviseur

Marcel Krikke; Annelies Rijstenberg

Thema

Samenwerking

Open communicatie is één  van de onderdelen uit de monitoringstool. Om tot een open communicatie te komen vindt phbm het belangrijk dat beide teams fysiek op locatie aanwezig zijn. Om toch de anderhalve meter regel in acht te houden is ervoor gekozen om de PFU op het strand van Almere te houden. Tijdens de PFU lag de focus vooral bij hetgeen wat goed gaat op het project. Tijdens het geven van wederzijdse complimenten kwamen dan ook veel positieve punten naar voren.

Het was goed om de Opdrachtgever en Opdrachtnemer fysiek bij elkaar op het strand van Almere samen te brengen. Juist in tijden van Corona raak je elkaar soms uit het oog waardoor irritaties of onduidelijkheden kunnen ontstaan.

Bij het open gesprek kwamen verschillende actiepunten voor de komende periode naar voren om het project nog beter te laten verlopen.