Skip to main content

Projectdeadlines niet in gevaar door nauwe samenwerking tussen phbm’ers

 

 

Klant

Peek bouw en Infra

Expertise

Procesmanagement

Adviseur

Maarten Karsten

phbm ondersteunt Peek bv. bij het optimaliseren van Systems Engineering, inrichten van planning- en risicomanagement, begeleiden van wijzigingen en verificatie en validatie van eisen. Door nauwe samenwerking tussen phbm-adviseurs worden de projectdeadlines veiliggesteld.

Snelle en soepele inzet

Onze phbm adviseur Maarten neemt vanwege korte afwezigheid van Erik, zijn taken over. Het project is in de voorbereidingsfase. Het ontwerp en diverse werkplannen worden uitgewerkt. Door de goede samenwerking tussen Maarten en Erik is Maarten in staat om zijn inhoudelijke kennis snel in te zetten, zodat de projectdeadlines van Peek bv niet in gevaar zijn.

Het werk

Peek bv realiseert een geluidsscherm op basis van een UAV-gv contract voor de gemeente Blaricum. Het betreft een 915 meter lang en 9 meter hoog betonnen geluidscherm met diverse soorten klimplanten langs de A27. Peek bv is een middelgrote aannemer met veel RAW-ervaring en basis UAV-gc ervaring. Voor de realisatie van dit UAV-gc contract huren zij de expertise van phbm in.

Gepubliceerd op 9 september 2017