Skip to main content

N830 Meteren – Waardenburg

Klant

Ploegam

Expertise

Aanbestedingen

Adviseur

Roj van Baaren

Upgrade van de N830 met vergroting van de fietsvriendelijkheid

De provincie Gelderland wenst over een lengte van 2,6 kilometer de provinciale weg opnieuw in te richten met een apart vrij liggend fietspad naast de weg. Bij de uitvoering van de werkzaamheden neemt Ploegam onder andere slimme maatregelen om het verkeer veilig over het werk te geleiden. Met haar partners heeft Ploegam een proces ingericht, zodat werkzaamheden door derden aan de kabels en leidingen langs het tracé parallel kunnen worden uitgevoerd.

 

 

Striptekeningen om technische maatregelen simpel weer te geven

Bij de uitwerking van het verkeersmanagement voor de tijdelijke situatie voor de N830 zette phbm striptekeningen in om inzichtelijk te maken hoe de tijdelijke verkeerssituatie eruit komt te zien. Deze visualisatie geeft goed weer hoe de werkzaamheden veilig en zonder hinder voor de omgeving worden uitgevoerd.

Uitslag

Op 30 november 2016 heeft de provincie Gelderland Ploegam BV het project N830 Meteren-Waardenburg gegund op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Voor dit project was phbm verantwoordelijk voor het kwalitatieve deel van de inschrijving dat als beste is gewaardeerd. Met behulp van ‘striptekeningen’ zijn de maatregelen uit het plan gevisualiseerd.