Skip to main content
31 januari 2024

Nieuwe podcastserie ‘Wegwijzers’

Vandaag lanceren wij de eerste aflevering uit onze podcastserie ‘Wegwijzers’. De serie gaat over hoe we Nederland mooier en intelligenter kunnen maken op het gebied van infrastructuur en openbare ruimte. De podcast wordt gehost door Marcel Krikke, waarbij in elke aflevering een andere collega van phbm als co-host aanschuift.

In de eerste aflevering gaan Marcel en co-host Rick Pakkert in gesprek met Floris Bakermans. Hij werkt ruim 15 jaar bij adviesbureau AT Osborne B.V. aan verschillende ruimtelijke vraagstukken. De laatste jaren is hij gegrepen door Smart Mobility. Zijn missie is om bij te dragen aan een mooier en bereikbaar Nederland. Hij heeft dit onder andere gedaan als landelijk programmasecretaris krachtbundeling Smart Mobility om zo Nederland beter te laten samen werken op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit. Maar voor welke opgave staan wij als Nederland op het gebied van mobiliteit? Wat zijn de grootste worstelingen? En hoe kijkt Floris naar de toekomst van Smart Mobility zodat jij er ook nog wat aan hebt? Je hoort het in deze aflevering!

Klik hier om de podcast te luisteren. Vond je het interessant? Vergeet dan niet om je te abonneren en ontvang een melding als de volgende aflevering online staat!