Skip to main content

Vanuit het thema Duurzaamheid organiseren we door middel van Tour duurzame infra verschillende activiteiten langs duurzame infra projecten. Op deze manier willen we stilstaan bij de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid voor zowel de opdrachtgever al opdrachtnemer. Tour duurzame infra staat voor een duurzame leefomgeving voor de huidige en toekomstige generaties.

Eerste fietstocht donderdag 16 juni
De eerste fietstocht staat gepland voor donderdag 16 juni. We fietsen langs duurzame projecten waar een presentatie wordt gegeven over het project. Er zijn twee verschillende afstanden. Zo kun je ervoor kiezen om op de stadsfiets mee te doen, de afstand bedraagt dan ongeveer 10-15 km. Maar je kan er ook voor kiezen om mee te doen op de racefiets, de afstand is dan 40km. Tijdens de tour is er alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de projecten.

Alvast aanmelden?
Laat je inspireren en bouw verder aan je netwerk tijdens de tour! Meer informatie vind je op www.tourdeduurzameinfra.nl. Wil je je  aanmelden, stuur dan een mailtje naar info@phbm.nl.