Sporten via OneFit

By 23 maart 2022Nieuws

Bij phbm vinden we  het belangrijk dat je genoeg tijd en ruimte hebt om te kunnen sporten. Daarom bieden we de mogelijkheid om extra voordelig een OneFit abonnement af te sluiten. Onze adviseur Annelies Rijstenberg is een van de adviseurs die hier gebruik van maakt. We vroegen haar het hemd van het lijf over haar ervaringen met OneFit.

Sinds wanneer maak je gebruik van OneFit via phbm?
Sinds het moment dat phbm de optie aanbood om gebruik te maken van OneFit heb ik een abonnement, hiervoor sportte ik ook al via OneFit dus ik wist al dat ik het een fijne manier vind om van verschillende sportscholen en faciliteiten gebruik te maken. Ik heb nu een abonnement waar ik zestien keer per maand mee kan sporten.

Wat voor lessen volg je via OneFit?
Ik doe verschillende lessen via OneFit, maar heb wel inmiddels mijn favorieten locaties. Zo probeer ik 1 of 2 keer per week een lesje Hitt te doen, eens per week te zwemmen en idealiter nog een les yoga te plannen, die schiet er nog wel eens bij in. Voor de afwisseling doe ik ook wel eens een totaal andere les, zoals rocycle of spinning. De sauna spreekt mij ook iedere keer erg aan.

Wat was de leukste les/sport tot nu toe?
De leukste activiteit die ik tot nu toe heb gedaan is suppen is het Westbroekpark van Den Haag. Dit deed ik op een mooie zomerse dag samen met collega Belle. Verder vind ik het ook leuk om een workout op het strand te doen.

Sport je ook wel eens samen met een collega?
Ja regelmatig, maar ik hoop dit de komende maanden nog veel meer te kunnen doen!