Skip to main content
17 november 2023

phbm weekend in het teken van de zero’s

Het laatste weekend van oktober stond, vanwege het 20-jarig bestaan van phbm, in het teken van een terugblik in de tijd! Alle phbm-ers verzamelden zich in Hooghalen (Drenthe) voor de aftrap van ons jaarlijkse phbm-weekend.

De eerste terug-in-de-tijd-activiteit was een puzzeltocht in oude DAF Variomatics. Een twee uur durende puzzeltocht, waarbij iedereen verdeeld was over zes auto’s. De verschillende auto’s gingen de race met elkaar aan om als eerste terug te zijn op de locatie en met de opgehaalde code de kluis te openen. De taakverdeling binnen de teams bestond uit puzzelen, de DAF draaiend houden en de route zoeken. Na de lunch reden we terug naar onze accommodatie in Norg waar we oudhollandse spelletjes speelden onder het genot van een hapje en een drankje. Om nog verder aan teambuilding te werken hebben we in de avond met z’n allen gekookt en door middel van het thema “de zero’s” het feest ingeluid.

Na de nodige breezers, drankjes en dansmoves genoten we de volgende ochtend van een luxe ontbijt met wentelteefjes en poffertjes. In de loop van de ochtend leverden we een maatschappelijke bijdrage door aan de slag te gaan bij de boer op de Blakerveldhoeve. Hier hebben we meerdere palen in gegraven voor de omheining van de kikkerpoel. Deze omheining is niet voor de kikkers, maar tegen de koeien die er anders doorheen lopen. Na deze fysieke maatschappelijke inspanning sloten we het weekend met elkaar af onder het genot van een broodje (vega)knakworst!

We hebben genoten en kijken uit naar het phbm weekend van 2024.