Skip to main content
14 juli 2023

Nieuwe adviseur Marjolein Terpstra

Mensen zijn voor mij belangrijk: ik ga graag betekenisvolle verbindingen aan en werk graag samen aan een mooiere wereld, niet alleen voor nu maar ook voor toekomstige generaties. Per 1 juli ben ik gestart bij phbm in een gecombineerde functie als adviseur en teamleider. phbm stelt de mens centraal en dat spreekt mij erg aan!

Ook op persoonlijk vlak ben ik me bewust van de verantwoordelijkheid die ik heb om de wereld goed te behandelen voor nu én achter te laten, niet in de laatste plaats voor mijn twee zoontjes. Ik houd van de natuur en wandel er het liefst doorheen. Daarom eet ik nagenoeg geen vlees meer, reis ik het liefst per OV, consumeer ik veel bewuster en investeer ik in duurzame maatregelen voor mijn huis. Naast werk en gezin houd ik van dieren (ik heb een kat en rijd paard), muziek (concerten, festivals) en lekker eten.

In de afgelopen 10 jaar heb ik mij in het domein van mobiliteit en in de ICT mogen ontwikkelen tot een goede project- en procesmanager, waarin ik verder kijk dan alleen de vraag die wordt gesteld en de oplossingen die voor de hand liggen. Hoe creëren we een leefomgeving waarin iedereen kansen en mogelijkheden heeft? Hoe werken we samen, hebben we aandacht voor de belangen van iedereen en kunnen we beslissingen nemen? Ik houd van complexe problemen met veel stakeholders waarin ik verbindend en resultaatgericht werk. Samenwerken zit in mijn DNA, waarin ik streef naar het creëren van een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn, waardoor er een constructieve en open sfeer ontstaat.

Wil je meer weten of een kopje koffie met me drinken? Graag! Neem contact met me op via m.terpstra@phbm.nl