Skip to main content
2 december 2022

Nieuwe adviseur Joeri Pieterson

Als kind keek ik al met verwondering uit het treinraam naar al datgene wat het in Nederland zo makkelijk maakt om van A naar B te komen. Ook bij het fietsen door mijn geboortestad Amsterdam heb ik zolang ik mij kan herinneren een opvatting over hoe deze is aangelegd, of over hoe het soms lijkt dat de verbouwing nooit af is. Kortom, de infrastructuur & openbare ruimte in ons land ligt mij aan het hart.

Het is achteraf gezien geen wonder dat ik na mijn afstuderen van de master Sustainable Business & Innovation (Universiteit Utrecht) vrijwel gelijk aan de slag ben gegaan bij phbm. De laagdrempelige cultuur en de menselijke kijk op duurzaamheid maakten dat phbm voor mij de juiste match is. Met werkervaring in de energie-infrastructuur en duurzame gebiedsontwikkeling ga ik mij als adviseur nu verder ontwikkelen tot allround sparringpartner voor overheden en aannemers.

Met brede interesse en een open houding ga ik de samenwerking aan. Hierbij vind ik het belangrijk om meerdere perspectieven te overwegen en daadkrachtig te handelen, met oog op het alsmaar veranderende speelveld. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig met verschillende sporten zoals voetbal, tennis & calisthenics. Maar een avondje lekker eten, drinken en film kijken is minstens net zo belangrijk voor mij.

Voor vragen over phbm en onze projecten, of voor het inplannen van een kop koffie, kan je me altijd bereiken op: j.pieterson@phbm.nl.