Skip to main content
9 oktober 2023

Nieuwe adviseur Daan de Niet

Al sinds mijn tijd op de middelbare school intrigeren sociaal-ruimtelijke vraagstukken mij enorm. Deze interesse werd voor het eerst aangewakkerd bij het vak Aardrijkskunde en vertaalde zich later naar mijn profielwerkstuk over het fietsprobleem van Amsterdam (steeds meer fietsen waardoor de openbare ruimte overvol raakt). Tijdens mijn studies Sociale Geografie en Planologie heb ik deze passies nog verder verkend.

Na het afronden van mijn master ben ik opzoek gegaan naar een baan die hierop aansluit. Deze heb ik gevonden bij phbm. De focus van het bedrijf op persoonlijke ontwikkeling spreekt mij erg aan. Ik hoop mij de komende jaren verder te ontwikkelen en te ontdekken welke rol, die je als phbm’er in kan nemen, bij mij past.

In mijn vrije tijd hardloop en zwem ik graag. Ook vind ik het leuk om (internationale) steden te bezoeken om verschillende sociaal-ruimtelijke processen van dichtbij waar te nemen. Ik kijk er erg naar uit om in mijn werk als adviseur bij phbm bij te dragen aan deze veranderingen en plekken verder te kunnen ontwikkelen op een eerlijkere en duurzamere manier.

Mocht je kennis met mij willen maken of heb je een mooi project waarmee ik mee aan de slag kan?
Dan kun je altijd contact met mij opnemen via d.deniet@phbm.nl