Skip to main content
25 oktober 2023

Inspirerende PSU minor Assetmanagement

Eind september hielden collega’s Remco den Besten en Daan de Niet voor de studenten van de minor Assetmanagement een inspirerende PSU.

De studenten van de Hogeschool Utrecht, Saxxion Hogeschool en Hogeschool Den Haag volgen een minor Assetmanagement. Voor de studenten is het de uitdaging om aan het einde van de minor een integraal plan te presenteren. De studenten komen van verschillende hogescholen, kennen elkaar nog niet en moeten in groepjes met elkaar gaan samenwerken. Aan phbm de uitdaging om deze samenwerking een vliegende start te geven.

Na een korte introductie over wie wij zijn, lieten we de studenten met elkaar kennismaken. Met wat lekkers in combinatie met vragen over henzelf en hun studie, faciliteerden we daarin de eerste stap. Vervolgens maakten de studenten, na wat theorie over de verschillende pijlers van samenwerken, een eerste aanzet voor de samenwerkingsafspraken voor het uitvoeren van de groepsopdrachten binnen de minor.

Het was een geslaagde middag waarbij we de studenten een mooie start gaven in een leerzame minor én een vruchtbare bodem om deze en volgende samenwerkingen met een net iets andere bril aan te gaan.