Skip to main content

Het was weer tijd voor het jaarlijkse phbm weekend. Afgelopen dagen verbleven wij met z’n allen op WIJNKASTEEL HAKSBERG in Tielt-Winge (België). Thema was Goud en daar werd goed gehoor aan gegeven. Het werd een weekend met een lach en een traan.

Gelachen werd er veel. Onder andere tijdens de spellen die we het hele weekend door speelden. Er waren twee mollen actief tijdens Wie is de mol,  speelden weerwolven, daagden elkaar uit voor een potje poolen en genoten van een rondleiding over de wijngaard en proeverij van heerlijke wijntjes uit eigen wijngaard. Met elkaar verzorgden we een heerlijk drie gangen diner en sloten de avond met elkaar op de dansvloer af.

Extra gouden randje kreeg het weekend omdat phbm’ers Remco den Besten en Daan Lammers hun onbepaalde tijd contract tekenden. Helaas hielden we het niet het hele weekend droog met z’n allen. Nynke de Jong reisde ook naar Tielt-Winge af voor haar officiële afscheid van phbm. Het was fijn en gezellig om haar nog even zo dichtbij te hebben. We gaan haar heel erg missen maar wensen haar vooral ook veel plezier en succes met haar nieuwe avontuur als zelfstandige.

Zaterdag was het tijd om huiswaarts te keren maar niet voordat we met elkaar tijdens een city spel in de mooie stad Leuven een moord op wisten te lossen. We sloten de middag af met nog een gezellige lunch waarna er weer een einde kwam aan dit mooie gouden weekend waar we nog lang over zullen napraten.