Skip to main content

Wat is er mooier en fijner dan je dromen werkelijkheid te laten worden? Vanuit phbm kregen alle collega’s afgelopen zomer, als dank voor hun inzet, een bon om hun droom te verwezenlijken. En daar werd tot nu toe goed gebruik van gemaakt. Een kleine samenvatting van de dromen die zijn uitgekomen:

Edo Haitsma beleefde een onvergetelijke avontuur met zijn dochter door te gaan paragliden op de grens tussen Umbrië en Marche bij het plaatsje Sigillo.

Timothy Freriks heeft de Gletsjer Hike op de Folgefonna gletsjer in Noorwegen samen met zijn vriendin Denise gelopen. Het was een geweldige ervaring om met stijgijzers, onder begeleiding van een gids, over de gletsjer te lopen. De tocht duurde acht uur waarbij ze meerdere crevasses passeerden, een ijsmuur beklommen en grote stukken over ijs liepen.

Kim de Lugt ging op verrassingsreis via Srprs.me een weekend naar Groningen. Genoot van het mooie The Market Hotel en de gezellige terrasjes die de stad te bieden heeft.

Remco den Besten maakte tijdens zijn vakantie twee mooie duiken in Thailand die hij kon bijschrijven in zijn duikerslogboek. Met een boot is hij een hele dag op pad geweest naar een natuurreservaat waar hij de mooiste soorten koraal en vissen heeft gezien.

Niels Koperberg maakte tijdens zijn vakantie in Italië een mooie boottocht om Elba, ging met de lift naar het hoogste punt van Elba en uiteten met zonsondergang aan het strand.

Nynke de Jong genoot van een zes gangen diner bij restaurant AIM in Loosdrecht.

Maarten Karsten heeft een heerlijk ontspannende dag gehad in Sauna Fort Beemster.

De bon is nog tot het einde van het jaar in te zetten dus ook de komende maanden worden nog veel dromen verwezenlijkt! Wil jij ook je dromen waar maken? phbm is altijd op zoek naar leuke nieuwe collega’s.