Skip to main content

Op vrijdag 21 januari trapten wij de eerste leiderschapdag af. Dit keer was de locatie Snowworld in Velsen. Onder leiding van onze nieuwe trainer Carin Suurenbroek van Development at Work werden wij uitgenodigd stil te staan bij de levenspaden van onszelf. Door stil te staan bij het verleden, maak je voor jezelf inzichtelijk waarom je bepaalde keuzes maakt in het heden.

In diverse oefeningen zijn we in kleinere groepjes aan het werk gegaan, soms met een wandeling buiten, soms op de gang en soms uitkijkend op de skiënde mensen in Snowworld.

Met elkaar hebben we kennis gemaakt met de drijfveren die ons maken tot wie wij zijn. Deze drijfveren hebben we verder uitgediept met als uiteindelijk resultaat, ons eigen “manifest”. Waar wil ik mij als adviseur de komende tijd op focussen in mijn persoonlijke groei.

Aan het einde van de dag zijn we de après-ski bar ingedoken. Met een drankje, een bitterballetje hebben we de dag afgesloten. Een aantal collega’s zijn nog een uurtje de piste op gegaan. We kijken terug op een geslaagde dag!