Skip to main content

Vanuit de werkgroep Vitaliteit houden we ons druk bezig met het onder de aandacht brengen van het belang van vitaliteit voor alle phbm’ers. Dit doen we op een leuke en interactieve manier, onder andere door het organiseren van toffe challenges en maandthema’s.

Zo hebben we in april 2020 met z’n allen om het hardst gestapt tijdens Stapril, waarbij sommige collega’s tot wel 35.000 stappen per dag zetten om maar aan kop te blijven. Dit jaar luiden we de lente in met Spring ’s in the air!. We stuurden al onze collega’s een fijn springtouw en zijn op 21 maart begonnen met wekelijks een andere springchallenge.

We begonnen ‘rustig’ met de uitdaging om 200 x achter elkaar te springen aan het eind van de eerste week. Vervolgens bouwden we op naar achteruit springen en een rondje draaien. Inmiddels zijn we druk bezig met kruisen. Dit zorgt voor veel leuke filmpjes van springende collega’s, die hier toch stiekem ook wel erg competitief van worden. Wat de laatste uitdaging en de grote prijs wordt, houden we nog even een verrassing. Maar de winnaar springt vast van geluk ?.