Skip to main content

Onlangs konden we elkaar als phbm’ers na een zeer lange tijd eindelijk weer eens in het echt ontmoeten: de werkgroep Vitaliteit organiseerde een speurtocht door de Amsterdamse Jordaan. In tweetallen werden we op pad gestuurd. We vroegen onze nieuwe collega Niels Koperberg hoe hij deze middag heeft ervaren.

Niels: “Het was erg leuk om een speurtocht in Amsterdam te doen met alle collega’s. Hoewel de speurtocht in duo’s of trio’s werd gedaan, kwamen we nagenoeg gaandeweg toch iedereen wel eventjes tegen. Ik maakte de wandeling met Maarten Karsten. Die dag was de eerste keer dat ik hem in real life zag en sprak. De klik was er direct. Zowel de wandeling als de opdrachten waren leuk om samen te doen. Juist door de combi van praten en opdrachten kwamen we dingen van elkaar te weten, waar je anders pas na een langere tijd achter komt. We hebben onder andere touwtje gesprongen, een baantjer-scene nagespeeld, kennisvragen beantwoord, filosofische vragen aan elkaar gesteld en heerlijke appeltaart met slagroom op het terras gegeten.

We sloten de dag gezamenlijk af met een lekker biertje op een terras op het Westergasterrein. En ik zeg het weer, maar voor mij was dit de eerste keer. Erg leuk om iedereen bij elkaar te zien en onderdeel uit te maken van de groep in levende lijve. De sfeer in de groep was ontspannen, gezellig en informeel. Precies wat phbm uitstraalt!”