Skip to main content

2020 is een gek jaar vanwege de gevolgen van het coronavirus. Zo ook voor het organiseren van het phbmweekend. We waren dit jaar al vroeg gestart met de voorbereidingen, het programma begon al vorm te krijgen, de locatie was geboekt… en toen werd het afgeblazen.

Als werkgroep zaten we echter niet bij de pakken neer, dan maar een super toffe phbmweekend-dag organiseren! Een dag waarin we met z’n allen weer konden connecten. In de buitenlucht, corona-proof, actief en vooral heel gezellig!

Afgelopen vrijdag 4 september was het zover. Vroeg in de ochtend verzamelden alle phbm’ers, inclusief onze vier nieuwe collega’s, zich in Zeewolde. Tot drie rondes toe hebben we fanatiek door het bos gerend, in de ban van levend stratego, maar dan in geheel eigen Opdrachtgever versus Opdrachtnemerstijl! Bijgekomen met een Italiaanse lunch, hebben we stilgestaan bij de jubilea van Edo en Maarten die dit jaar 10 jaar onderdeel zijn van ons bedrijf. Na een persoonlijk vragenspel aan het Wolderwijd stond het volgende onderdeel letterlijk voor de boeg; suppen en surfen! Onder begeleiding ging de groep om-en-om het water op met een sup- of surfplank, voor wat flinke watersportactie en een (ongeplande) duik. Gedoucht en opgefrist konden we aanschuiven voor een heerlijke barbecue op het terras nabij het water. Als surprise kwam onze pas bevallen collega Nynke langs om haar nieuwe schat kennis te laten maken met pbhm; Walt is nu net anderhalve maand oud.

Het was een topdag! Met een nieuwe energieboost voor ons werk, een unieke kennismakingsdag voor de nieuwe phbm’ers en vooral weer even als pbhm samen zijn!