Skip to main content

phbm is 2019 goed gestart met een mooie nieuwe website, een goed  gevulde projectenportefeuille en twee nieuwe collega’s.  En ook in dit jaar blijven we verder groeien.

Eind 2018 raakte phbm in gesprek met Eline Haex. Zij kwam al een aantal jaren over de vloer als adviseur uit de arbeidsbemiddeling. Die baan had ze opgezegd en zo kwamen ze in gesprek over kansen en uitdagingen bij phbm. Gezien de groeiambities van phbm, zowel intern als extern, werd het tijd om de HR afdeling verder te professionaliseren. Als snel werden de handen geschud en op 1 december is Eline gestart als HR Manager.

“phbm als organisatie past heel goed bij mij. Ik geloof erg in het werken vanuit ‘de mens centraal’. De mens is ook volgens phbm de belangrijkste succesfactor in het realiseren van succesvolle projecten en daar sluit ik me volledig bij aan. Ik heb me altijd geïnteresseerd in de ontwikkeling van mensen. Ieders unieke talenten kunnen optimaal worden ingezet bij phbm. Dit jaar staat nóg meer in het teken van groei en ontwikkeling. Voor de huidige collega’s betekent dit persoonlijke groei en ontwikkeling aan de hand van hun eigen geformuleerde ontwikkelplan. Naast vakinhoudelijke ontwikkeling investeert phbm veel tijd en energie in de persoonlijke ontwikkeling van collega’s, leiderschap noemen we dat. Wanneer medewerkers gelukkig zijn in hun werk en hun talenten optimaal inzetten zal onze opdrachtgever met tevredenheid terugkijken op een succesvolle samenwerking. Samen met de collega’s kijk ik daarom naar hun talenten en zullen we samen bepalen hoe we deze het beste kunnen inzetten en ontwikkelen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de groei van het aantal interne adviseurs”.

Kortom, 2019 beloofd een mooi jaar te worden met focus op groei en ontwikkeling om zo nog beter te kunnen samenwerken .