Skip to main content

Op 1 september hebben wij maar liefst vier nieuwe phbm’ers mogen verwelkomen! We zijn dan ook ontzettend blij en trots dat we Daan, Timothy, Robert en Kim  officieel onze nieuwe collega’s mogen noemen!

Daan heeft enkele jaren ervaring als planner en werkvoorbereider. Hij is nu een jaar werkzaam als projectbeheerser/contractmanager bij een groot onderhoud project in Amsterdam. Daan vindt een goede samenwerking tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer erg belangrijk. Daarom communiceert hij open en transparant over o.a. de planning, het risicodossier en de voorgestelde wijzigingen. Hij kijkt ernaar uit om zich verder te ontwikkelen als projectbeheerser waarbij zijn focus ligt op een goede, transparante samenwerking.

Nadat Timothy zijn studie Civiele Techniek had afgerond, wilde hij eerst ervaring opdoen in de aannemerij. Hoe worden die prachtige projecten nou daadwerkelijk gerealiseerd en hoe verloopt dit proces? Tijdens deze periode heeft hij veel geleerd en wilde hij  de overstap maken naar een adviesbureau om zijn kennis toe te passen. De keuze was daarbij al snel op phbm gevallen. “Door het centraal stellen van de mens en de focus te leggen op samenwerken, vind ik dat wij het verschil kunnen maken! Ik kijk dan ook erg uit naar mijn toekomstige projecten en de mooie ervaringen die hiermee samengaan.”

Ruim een jaar geleden kwam Robert in aanraking met phbm door een gegeven workshop risicomanagement op de Hanzehogeschool te Groningen. Dit intrigeerde Robert en zodoende heeft Robert zijn afstudeerstage met succes afgerond bij phbm. In dit half jaar is Robert overtuigd geraakt doordat persoonlijke ontwikkeling en het centraal stellen van de mens er echt toedoen bij phbm. “Dit onderscheidt phbm van vele andere bedrijven.” Robert is enorm verheugd om te starten per 1 september en kijkt uit naar een prettige samenwerking om een bijdrage te leveren aan de infrastructuur van Nederland.

Kim heeft de afgelopen jaren heb voornamelijk als communicatiemedewerker in de culturele-, woningcorporatie- en it-sector gewerkt. Ze vind het leuk om dingen te regelen en anderen te helpen en ondersteunen. Als Office Manager is ze daarom goed op haar plek bij phbm. “Toen ik de vacature voor Office Manager zag en op de website van phbm keek, dacht ik: hier wil ik heel graag bij horen. De mens centraal vind ik een heel mooi uitgangspunt en ik geloof in de manier van werken bij phbm. Ik ben trots dat ik nu onderdeel van dit team ben.”