Skip to main content

Per februari is Maarten van Son begonnen als adviseur bij phbm. Hij stelt zich hieronder graag kort voor. We wensen Maarten heel veel plezier en succes bij phbm en kijken uit naar de samenwerking!

Wil je jezelf kort aan ons voorstellen?
Mijn naam is Maarten en ik heb in het verleden verschillende projecten aangestuurd in de infrastructuur, zowel bij een ingenieursbureau als bij de overheid en aannemer. Ik woon samen met mijn vrouw en twee dochters in Hilversum. In mijn vrije tijd ben ik sportkliminstructeur voor de lokale klimvereniging en vlieg ik in de zomer aan mijn paraglider door de Alpen.

Waarom ben je bij phbm komen werken?
Verbeter de wereld, ontwikkel jezelf! Door dat motto van phbm werd ik in de fijne gesprekken vooraf getriggerd. De wereld verandert in rap tempo, maar het kan altijd beter! Ik blijf mezelf continu afvragen: wat heb ik als individu te brengen en wat is mijn bijdrage in de samenwerking?

Wat hoop je te brengen bij phbm?
Ik kan een goede bijdrage leveren aan de ontwikkeling van verschillende (technische) marktthema’s. Daarnaast wil ik mij richten op de samenwerking. In mijn ogen is dat plezier hebben, verbinding zoeken en elkaar respecteren. Ik heb zin om phbm hier op strategisch niveau mee te helpen. Een mooie opdracht met een trots team, daar krijg ik energie van!