Skip to main content

Mijn naam is Remco den Besten en ik ben de nieuwe adviseur van phbm. Ik wil met de kennis vanuit mijn opleiding en mijn sociale vaardigheden zoveel mogelijk impact maken op de fysieke leefomgeving van Nederland. Door de diversiteit aan projecten en de stimulans vanuit phbm om jezelf te ontwikkelen spreken mij erg aan. Om deze redenen heb ik voor deze baan bij phbm gekozen.

Ik ben 23 jaar oud en woon sinds kort in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen in de opleiding Built Environment, ruimtelijke ontwikkeling. Hierin heb ik veel over de fysieke leefomgeving geleerd en door af te studeren bij een adviesorganisatie groeide de interesse voor het vak. Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik mij beziggehouden met de implementatie van de Omgevingswet. Specifiek over de gevolgen voor adviesorganisaties en gemeenten op de huidige vergunningverlening. Dit jaar wil ik mijzelf verder ontwikkelen naast mijn werk door de master Management van de Publieke Sector te volgen aan de universiteit van Leiden. Hierin ga ik meer leren over de maatschappelijke uitdagingen van Nederland en de academische vaardigheden oefenen om hiermee om te gaan.

In het weekend voetbal ik graag of ga ik uiteten met mijn vrienden. Ik heb de ambitie om één keer per jaar op skivakantie te gaan en elke dag genoeg te bewegen.

Heb je vragen over of heb je een mogelijke opdracht, zoek dan contact via; r.denbesten@phbm.nl