Skip to main content

Mijn naam is Niels, bijna 30 jaar oud en woonachtig in Stolwijk. Van nature heb ik de behoefte om mijn gevoelens te delen en betekenisvolle verbindingen aan te gaan, maar anderzijds wil ik doorgronden hoe dingen werken en waarom ze gaan zoals ze gaan. Ik haal hier nóg meer voldoening uit wanneer ik dit samen met anderen doe en niet te vergeten: met een vleugje humor en plezier! Als je phbm kent, verbaast het je vast niet dat precies dát mij aanspreekt aan phbm.

Sporten & ongedwongen gezelligheid
In mijn vrije tijd geniet ik van sporten, de natuur en ongedwongen gezelligheid: een wandeling/fietstocht in het Groene Hart, snowboarden in de Alpen, schaken, borrelen, piano spelen, een mooie pot voetbal, etcetera.

Goede samenwerking
Ik werk graag op projecten waar ruimte is voor een goede samenwerking. Ik vind het belangrijk dat een team tijd en energie steekt in het voeren van open en constructieve gesprekken bij het afstemmen van belangen en afspraken. Ik ben inzetbaar voor rollen die betrekking hebben op projectmanagement, procesmanagement, projectbeheersing of aanbestedingen.

Mocht je na het lezen meer willen weten óf weet jij een mooi project waar ik aan de slag kan? Neem contact op via n.koperberg@phbm.nl