Skip to main content

In juli 2020 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen voor de opleiding Bedrijfskunde MER. Na verschillende banen naast mijn studie is mijn baan bij phbm mijn eerste voltijdbaan. Ik kende phbm al goed doordat ik daar mijn afstudeeronderzoek heb gedaan. Een ervaring die ik anderen ten zeerste aanraad! De afgelopen maanden heb ik als een warm welkom ervaren binnen een mooie organisatie. Alle collega’s zijn behulpzaam, vriendelijk en staan nog steeds voor me klaar.

 

Als adviseur ben ik werkzaam op verschillende projecten. Op dit moment werk ik als Projectondersteuner op het project Getij Grevelingen en als Toetser voor Green Rivers Open Wonders. Binnenkort start ik ook als Planner binnen de Nuclear Research & Consultancy Group.

 

Fijne informele werksfeer en plezier
Het is fijn om onderdeel van phbm te zijn! Iedere twee weken hebben we een dag tot onze beschikking waarin we kennis delen en elkaar helpen. De keuze om bij phbm te gaan werken was makkelijk. Mijn verhaal en ontwikkelingsplannen staan centraal. Aan de hand van mijn verhaal word ik ingezet op een project. Hoe fijn is dat! Verder is phbm een organisatie waarin verbinding ontstaat met collega’s. Deze verbinding zorgt voor een fijne informele werksfeer waarin plezier voorop staat. Ondanks deze periode met weinig fysiek contact, geeft de gezelligheid in virtuele bijeenkomsten nog altijd veel positieve energie. Energie om nieuwe kansen te benutten en uitdagingen aan te gaan!