Skip to main content

Walmuurvernieuwing Singel Amsterdam

Klant

Van Steenwijk

Expertise

Projectbeheersing

Adviseur

Rachel Damwijk

Onze phbm-adviseur is als projectleider en planner voor de aannemer H.v. Steenwijk betrokken bij het vernieuwen van de kademuren aan de Singel in Amsterdam. Onstabiliteit en vervorming van de verouderde kademuren waren de aanleiding voor de uitvraag van de gemeente Amsterdam. Onderdeel van de opdracht is de herinrichting van de Singel, van kademuur tot gevel.

 

Contractuele zaken

phbm is verantwoordelijk voor contractuele zaken zoals afwijkingen, meerwerkstaten en termijnstaten en het leiden van bouwvergaderingen en de communicatie tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer. Daarbij heeft het creëren van een succesvolle samenwerking tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer de focus.

Planning

Als planner ontzorgen we de Opdrachtnemer wat betreft het bijhouden van de voortgang van de werkzaamheden. Zo maakt phbm de detailplanning en de 6-wekenplanningen voor aansturing van uitvoering en werkvoorbereiding. Door analyses van de uitgevoerde werkzaamheden te maken ondersteunen wij H.v. Steenwijk de zeven fases van dit project realistischer te plannen. Dit is kennis die ook weer gebruikt kan worden voor toekomstige projecten.