Skip to main content

Bouwen aan de toekomst van Schiphol

Klant

PLUS

Expertise

Projectbeheersing

Adviseur

Annelies Rijstenberg, Jason Evenden

phbm levert een belangrijke bijdrage aan de toekomst van de luchthaven Schiphol. Twee van onze adviseurs werken aan vele projecten op de luchthaven, dit doen zij voor het Projectenbureau van Schiphol (PLUS). Binnen de projectteams vullen zij het planningsmanagement in. Met onze expertise zorgen wij er voor dat Schiphol projecten kan beheersen en succesvol kan bouwen aan de toekomst.

De afgelopen jaren zijn het aantal vliegbewegingen en het aantal reizigers op Schiphol sterk gestegen. Om mee te kunnen met de tijd moet de luchthaven constant in beweging blijven. Momenteel lopen er daarom veel projecten voor uitbreidingen en verbeteringen. Onze adviseurs werken bijvoorbeeld aan de vergroting van de capaciteit airside, aanpassingen binnen de terminals en pieren en landzijdige infrastructuur.

Wij werken op Schiphol in een zeer dynamische omgeving. Er lopen veel projecten gelijktijdig en vaak zijn er onderlinge raakvlakken die beheerst moeten worden. Daarnaast betekent bouwen op Schiphol ook dat de lopende operatie niet verstoord mag worden. Dit alles vergt veel afstemming, creativiteit en kunde van onze planners.