Netwerkevenement 2021

Vooruitstrevend samenwerken…
                         …in een veranderende wereld

Wat is vooruitstrevend samenwerken? Hoe leggen we waardevolle verbindingen in onze veranderende (digitale) wereld?

Luister (en kijk) tijdens je lunchpauze naar onze livestream waarin Jan-Willem Wesselink, Petra Hiemstra en Hans Meiboom aanschuiven bij onze collega’s Nynke de Jong en Marcel Krikke én, tevens tafelheer, Rick Pakkert. Doe je ook mee via de chat en Mentimeter? Onze gasten delen hun expertise en passie en gaan in gesprek aan de hand van stellingen en jullie vragen.

Ontmoet, ontspan en haal een frisse neus om 15.00 uur door een vitale wandeling te maken met één van de phbm’ers. We zien er ontzettend naar uit om je te zien en ideeën uit te wisselen over de onderwerpen van de livestream!
Veilig, met 1,5 meter afstand.

Programma 18 maart 2021:
Livestream: 12.00 tot 13.00 uur (linkt volgt na aanmelding)
Wandeling: 15.00 uur, locatie in afstemming.

Aanmelden

Onze tafelgasten:

Rick Pakkert Tafelhost, eindverantwoordelijke bij phbm en ervaringsdeskundige in uitdagende samenwerkingen. Rick gelooft dat succesvolle projecten in een veranderende wereld alleen gerealiseerd kunnen worden door samen te werken waarbij het welzijn van eenieder, bepalend is voor het succes. Rick introduceert alle sprekers en begeleidt de mooie gesprekken en discussies aan tafel met prikkelende vragen en stellingen.

Hans Meiboom- Eigenaar van Studiomeiboom // Zakelijk en creatief leider van Metro Movies en Bijlmer Bios.
Weergaloze creativiteit, out-of-the box oplossingen, engageren, verbinden en waarde toevoegen – dat is waar Hans voor staat. Hans adviseert, programmeert, produceert en begeleidt projecten op het gebied van communicatie en transitie en gelooft in partnership en co-creatie. Zo werkte Hans o.a. samen met Gemeente Amsterdam, Rijkswaterstaat en de aannemerscombinatie IXAS om de Gaasperdammertunnel om te toveren tot de perfecte locatie voor het filmfestival Metro Movies, waarbij ‘de stad gevierd en verbonden’ werd. Benieuwd naar zijn ervaringen en volgend inspirerend project?

Jan-Willem Wesselink- Programmamanager bij de Future City Foundation en kwartiermaker bij de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ // Directeur Kennis en Ontwikkeling bij ELBA\REC en oprichter en Hoofdlaborant in het Kennislab voor Urbanisme.
Jan-Willem is een drijvende kracht in de transitie naar Slimme Steden en specialist op het snijvlak van ruimtelijke ordening en communicatie. En verder? Innovator, pragmatisch dromer, verbinder en bomvol prikkelende ideeën. Kom naar ons netwerkevent om je te laten aansteken door Jan-Willems inspirerende visie op hoe we onze steden, dorpen en Nederland als geheel nóg beter kunnen maken!

Petra Hiemstra– Directeur, Carrière & Executive coach en Opleider bij Haagse Hoogvliegers
Petra staat voor verbinding en verrijking van intelligente en ondernemende mensen. Ze is opgewekt, nuchter en verbindt graag mensen die ambitieus en maatschappelijk betrokken zijn. Sinds 2010 begeleidt Petra als Carrière en Executive coach bij Haagse Hoogvliegers ondernemers en professionals die behoefte hebben aan groei, inspiratie, focus en reflectie. Ze biedt hier trainingen aan over onder andere luisteren en liefdevol of sprekend leiderschap. In 2020 bracht Petra het boek Ministeries voor de Nieuwe Tijd uit, een pleidooi voor een stillere, schonere, meer solidaire én circulaire samenleving. Het boek biedt enkele doordachte en speelse vooruitzichten op het pad wat nu voor ons ligt. Hoe gaat samenwerken eruit zien in de toekomst die in dit boek geschetst wordt? Kom naar ons netwerkevent om het antwoord op deze vraag te horen!

Nynke de Jong MT lid bij phbm // adviseur in samenwerking binnen infrastructurele projecten
Echte samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers realiseren, dat is dé meerwaarde waar Nynke in gelooft en zich voor inzet. Het realiseren van projecten is mensenwerk. Vanuit haar rol als verbindende contractmanager legt Nynke de focus op de mens. Nynke heeft een ruime ervaring bij onder andere gemeente Amsterdam, gemeente Purmerend, Rijkswaterstaat, Dura Vermeer en Van Gelder. De wereld verandert, samenwerking blijft essentieel. Nynke vertelt graag hoe zij vooruitstrevende samenwerking ziet in deze tijden van transitie, digitalisering en datagedreven werken.