Skip to main content

De cruciale rol van een omgevingsmanager

In de complexe wereld van stedelijke ontwikkeling en planning speelt de omgevingsmanager een cruciale rol. Adviseur Annelies Rijstenberg is omgevingsmanager bij Gemeente Den Haag. Haar passie voor de ontwikkeling van de stad en haar talent voor communicatie vormen de drijvende kracht achter haar werk, dat draait om het coördineren en beheren van projecten die een directe impact hebben op onze leefomgeving.

Klant

Gemeente Den Haag

Expertise

Omgevingsmanagement

Adviseur

Annelies Rijstenberg

Het belang van participatie
Een van de grootste uitdagingen waar Annelies voor staat, is het vinden van compromissen tussen diverse belangen in een stad waar ruimte schaars is en de behoeften van de gemeenschap voortdurend veranderen. Participatie is daarom van essentieel belang om projecten tot een succesvol einde te brengen. Als onderdeel van het uitvoeringsprogramma voor verkeersveiligheid staat Annelies voor de taak om een breed scala aan projecten in verschillende wijken te beheren. Hierbij is het cruciaal om zowel de specifieke behoeften en verwachtingen van elke wijk als de overkoepelende doelstellingen van de gemeente in gedachten te houden.

Den Haag leefbaar, verkeersveilig en bereikbaar houden
Het Uitvoeringsprogramma Verkeersveiligheid 2023-2026 vormt een essentieel instrument om Den Haag leefbaar, verkeersveilig en bereikbaar te houden. Met een focus op het verlagen van maximumsnelheden, het verbeteren van oversteekplaatsen, het implementeren van algemene verkeersmaatregelen, het aanpakken van blackspots en het creëren van veilige schoolomgevingen, is dit programma gericht op het verwezenlijken van een toekomst waarin verkeersveiligheid vanzelfsprekend is voor alle inwoners van Den Haag.

Positieve verandering
Samen met haar team zetten ze zich in voor een stad die niet alleen veilig en bereikbaar is, maar ook gastvrij en leefbaar. Door samen te werken aan positieve verandering, bouwen we aan een Den Haag waarin iedereen de kans krijgt om zich thuis en veilig te voelen.

Gerelateerde projecten

Geen projecten gevonden