Skip to main content

Contractmanagement bij de gemeente Purmerend

De gemeente Purmerend heeft binnen het ruimtelijk domein de ambitie uitgesproken om te professionaliseren in het opdrachtgeverschap. Zo is ze gaan werken met het IPM team en heeft ze een aantal contracten onder de UAVgc 2005 op de markt gezet. Ook binnen projecten die traditioneel worden uitgevoerd, wordt ervaring opgedaan met het IPM team en met name contractmanagement.

Klant

Gemeente Purmerend

Expertise

Contractmanagement

Adviseur

Imora Das

phbm ondersteunt de gemeente Purmerend bij de professionalisering van het opdrachtgeverschap. Dit doen we door contractmanagement uit te voeren op een aantal projecten, zowel in de contractvoorbereidings- en aanbestedingsfase, als in de uitvoeringsfase.  Projecten waar phbm een rol in speelt zijn o.a. woonrijpmaken Kop West en diverse raamovereenkomsten voor beheer en onderhoud van de openbare ruimte en de gebouwen in de gemeenten Purmerend en Beemster.

Daarnaast adviseert phbm hoe het contractmanagement en contractbeheersing in te richten en praktisch toepasbaar te maken binnen het ruimtelijk domein van de gemeente. phbm ondersteunt de gemeente in deze verandering.

Gerelateerde projecten

Geen projecten gevonden