Netwerkevent – 10 Year Challenge –
14 november 2019

Heb je wel eens van de 10 Year Challenge gehoord? Begin 2019 was dit een ware hype op sociale media. Zet een foto van 10 jaar geleden naast een foto van nu… gesprekken over de verschillen zijn gegarandeerd!

Tijdens phbm’s netwerkevent op 14 november gaan we reflecteren op de ontwikkelingen van ‘toen, nu en straks’ in de infrastructuur en mobiliteit. De 10 year challenge in onze markt dus! Hoe werkten we samen in 2009? Wat drijft ons nu in onze projecten? En we gaan nog een stap verder: hoe ziet de branche er over 10 jaar uit? Is 2029 de tijd van Smart Mobility en Circulaire bouwprojecten? En hoe bereiken we dat eigenlijk? Filosofeer met ons mee!

Emile Revier van Posad Maxwan neemt ons mee door de tijd aan de hand van een aantal thema’s en veranderingen die ons werk en de omgeving de komende 10 jaar vorm zullen geven. Daarna kun je zelf een keuze maken voor een themapresentatie in de tweede ronde gericht op samenwerken. Naast deze interessante lezingen is er ruim de mogelijkheid om te netwerken, zowel tijdens interactieve momenten als bij het proeven van futuristische snacks. Het event vindt plaats in de prachtige, centraal gelegen locatie Hoeve Landzicht. Na afloop van het inhoudelijke gedeelte is de borrel goed! 

Inhoud en programma:
Gastsprekers:
Ronde 1 – Emile Revier van Posad Maxwan
Ronde 2 – Keuzepresentaties;

  • Project DOEN – Nijkerkerbrug door Jan-Co van den Doel
    Deze presentatie zal gegeven worden door iemand die het eerste DOEN-project van het begin tot het einde heeft meegemaakt (Jan-Co van den Doel). Wat heeft het DOEN-gedachtegoed voor impact gehad op de rolverdeling tussen OG en ON? En hoe ziet dit er over 10 jaar uit?
  • Samenwerken in spannende situaties door Thijs Leenman van The Change Studio.
    “Hoe werk je effectief samen als het druk het hoogst is en als het echt lastig begint te worden? Hoe is het samenwerken veranderd de afgelopen jaren en hoe werken we over 10 jaar eigenlijk met elkaar samen? Thijs neemt je vanuit zijn ervaring als organisatiepsycholoog mee in de communicatie dynamieken die juist onder druk opspelen. Op een interactieve manier deelt hij hoe je lastige samenwerkingssituaties beter kunt doorgronden en beïnvloeden. Juist als het spannend wordt.” 

Praktische informatie:
14 november 2019, 13.00 uur -18.30 uur (inclusief borrel)
Hoeve Landzicht, Oukoop 22, 3626 AW Nieuwer Ter Aa

Hoeve Landzicht is goed te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid.
Als je met het OV wilt komen regelen we vervoer vanaf Station Breukelen. Als je hier gebruik van wilt maken geef dit aan in het aanmeldformulier.

Deelname is kosteloos.

Aanmelden?

Werk bij ons

Werk bij ons

Werk met ons

Werk met ons